Herceg Olga vagyok,

mesterfokozatú dietetikus, élelmiszer mérnök és diplomás „keto coach” ketogén diéta szakember.

A specializációmnak az integrált megközelítést, illetve az egészségügyi protokollok használatát tekintem. Számomra fontos megtalálni és megszüntetni a betegség okozóját nem pedig a tüneteit. Legfőbb mottóm- „Nem a leletet gyógyítjuk, hanem a betegségeket” A gyógyítás érdekében étkezési protokollokat használok.

A ketobiblia nem csak egy weboldal. A ketobiblia egy segítő kéz azok számára, akik eltévedtek a diéták és a különböző étrendek útvesztőjében. Egy célt szolgál, egy funkciót lát el.

Amikor én kezdem a ketogén diétát, 2014-ben, akkor az információ erről a diétáról még úgymond hiánycikk volt. Nem, hogy kis hazánkban, de még Európában is csak ismerkedtek a szakemberek a ketóval. Nem léteztek étrendek, nem létezett szakmai segítség, így nem volt más választásom, mint az amerikai oldalakat fürkészve, egyedül, segítség nélkül hozzájutni a megfelelő mennyiségű információhoz. Önállóan kellett kidolgoznom egy számomra megfelelő étrendet. Ez a folyamat rengeteg időd és pénzt emésztett fel.

Tanulmányaimnak és több éves tapasztalatomnak köszönhetően sikerült kidolgoznom a tökéletes étrendeket, amelyek megfelelnek a standartoknak. Csak azokat a hozzávalókat veszi meg a kedves megrendelő, ami benne van a bevásárló listában, így időt és nem utolsó sorban rengeteg pénzt spórol meg. Ha úgy követi a diétát, mint egy bibliát, akkor a siker sem fog elmaradni.